Фиби за коса

имате желание да добавите частица от себе си и своята индивидуланост в прическата си?

ЗАЛОЖЕТЕ НА ФИБИТЕ ЗА КОСА!

Изберете най-добрия приятел на всяка дама – фиби за коса! С помощта на разнообразните фибички за коса ще добавите нещо ново в стила си и ще ви помогнат да завършите цялостната си визия. 

Комплект от четири фибички в жълт цвят

Фибите за коса с перли и фибите за коса с камъни за тотален ХИТ за този сезон – те са подходящ завършек, както за ежедневната, така и за по-официалната ви визия.

Комплект от четири фибички в цвят - морско синьо

Хубавото на фибата за коса е, че ви дава възможността да я сложите на косата ви по множество начини, което допълнително ще допринесе за разнообразяването на прическата ви. Можете дори да добавите фибите за коса като акцент на вързаната ви коса на кок или опашка, за да изглежда прическата ви необикновено и стилно.

Комплект от четири фибички в цвят пепел от рози

Сигурни сме, че ще се влюбите в това бижу за коса, още след първото му слагане и ще стане любимия ви завършек за всяка ваша визия.

Комплект от три фибички в розов цвят

Разгледайте огромното разнообразие от всякакви фибички и аксесоари за коса в нашия сайт и бързо се сдобийте с вашите фа-ворити.

Страхотна шнола за коса с камъни и перли

Ако сте от жените, които обичат да захващат косата си по даден начин и прекарвате ежедневието си в по-делова обстановка, или пък често ви се налага да посещавате официални събития, и смятате, че фибите не са идеалния аксесоар за вашата визия – изберете елегантните шноли за коса. 

Елегантна черна шнола за коса с камъчета
X