Перфектни къдрици без горене на косата

Перфектни къдрици без горене на косата

ЧЕТИВО ЗА 5 МИНУТИ

Всяка дама държи на външния си вид, а най-вече държи на перфектната визия на косата си. За тази цел обаче, често се налага косата да бъде оформяна на прекалено високи градуси, които вредят на косата – тя се утежнява, започва да се накъсва в краищата и придобива изтощен вид. Ако обаче, намалите използването на преси и маши, косата ви ще започне да расте здрава и жизнена.

За тази цел ние ви предлагаме да изпробвате една от най-иновативните ролки за къдрене на коса, с която ще получите перфектните букли без да третирате косата си на високи градуси.

Много бързо ще се влюбите в  иновативен начин за къдрене на коса, тъй като освен, че няма да горите косата си, ще спестите и много време. Комплектът за студено къдрене на коса включва:

-   Сатенена ролка за къдрене

-   Шнола

-   Две сатенени скрънчита

Този комплект за навиване на коса е идеален, както за дамите с дълги коси, така и за къдрене на къса коса.

Как се случва магията – как да използвате този уред за къдрене на коса?

На влажна косата поставяте ролката (точно по средата на главата) и защипвате в горната част с щипката за коса. Разделяте косата си на път и започвате да увивате около сатенената ролка един кичур коса, като при всяко завъртане около ролката добавяте още един малък кичур кум предишния. Накрая завръзвате косата със скрънчитата. Може да преспите с ролката и на сутринта да я махнете или просто да престоите няколко часа с нея. Накрая ви остава просто да се насладите на невероятната ви къдрава коса без горене.
Още след първото накъдряне на косата ви ви гарантираме, че къдренето с ролка ще ви стане любимо, а освен това ви гарантираме, че щом намалите термичната обработка на косата ви, тя ще започне да изглежда много по-жизнена и здрава.

Comments are closed.